Hundeløkka var en drøm og ble for to år siden virkelig. Bak står Liisi Pihlik. Med to store deilige bulldoger visste hun at Løkka trengte hundebarnehage. Og hun var den som ville bruke tiden sin på nettopp det.

I 2 år har vi dekket behov for hundepass. Fra 2018 åpnet neste trinn. Endelig en hundebutikk som tilbyr kvalitetsvarer til din beste venn hunden og din eier katten.

Hundeløkka er en hundebarnehage og butikk

Vi holder til i hundevennlige, godt vedlikeholdte og sjarmerende lokaler et pinnekast unna Sofienbergparken. Lokalene er tilpasset hundenes behov og tillater både lek og hvile, sosialisering og kos. Vi som jobber ved hundeløkka hundebarnehage har en lidenskap for hunder, og et felles verdigrunnlag: Den enkelte hund, med sin unike og herlige personlighet, skal ha det så godt som mulig hos oss, og eieren skal kjenne seg trygg på at de ansatte elsker å jobbe med hundene.

Vi forstår hvor travel hverdagen kan være for hundeeiere!
Men hunden din må ikke nødvendigvis tilbringe hele dagen hjemme alene, mens den kjeder seg og venter på at du skal komme hjem fra jobb.

Voffor må jeg være alene hjemme?
En hundebarnehage dekker hundens behov for sosialisering og mosjon, oppmerksomhet og kos. Enten hunden din elsker å gå lange turer, leke, utforske, snuse, eller bare slappe av, sørger hundebarnehagens ansatte for at nettopp din hunds behov blir prioritert. Vårt fokus er at hvert enkelt hos oss er sett og godt ivaretatt, derfor har vi mindre hundegrupper med faste hunder daglig. Når du leverer hunden hos oss på Hundeløkka hundebarnehage, garanterer vi at hunden blir tatt godt vare på, at den blir viet personlig oppmerksomhet etter hundens behov, alder og temperament.

Trygghet
Du kan slappe av i visshet om at hunden din er trygg og fornøyd sammen med en gruppe lekekamerater, alltid under tett oppfølging av de ansatte. Og ved arbeidsdagens slutt kan du hente en passe sliten, riktig stimulert og glad hund, og dere kan med god samvittighet nyte rolige kvelder sammen.

Fordi vi fortjener det!
Siden jeg selv har stor interesse av å finne varer som er laget av bærekraftige miljøvennlige materialer, og som også passer inn i hjemmene våre. Klær som ser flotte og praktiske ut på kjæledyrene våre. Vi er også opptatte av å ha pelspleie produkter som er laget med helt naturlige ingredienser. I butikken vår finner du utstyr til hunder i alle størrelser og litt for katt også. Praktisk, funksjonelt og spennende!

Kunder i dag er langt mer bevisste på å velge ting til kjæledyrene sine som er av god kvalitet og som også er laget på en ansvarsfull måte, ting som er laget med bærekraftige materialer, og dyrepleie laget med økologiske ingredienser.

Vi finner små produsenter som deler felles visjon med fokus på miljø og etisk produksjon med gjennomtenkt og funksjonell design.

Velkommen innom på hverdager mellom kl 07.00 og 17.30.
Lørdag har vi åpent mellom kl 11.00 og 16.00

SNART ÅPNER VI NETTBUTIKK!

Hundeløkka netthandel.
Selv langt utenfor vår naturlige kundekrets er det kunder som etterspør varer vi selger. Både pga kvalitet på varer og eksklusivitet på en del produktmerker. Men også rent praktisk. Det trenger verken være særlig dyrt eller upraktisk å få tilsendt varer fra oss fremfor å måtte kjøre lange avstander til “nærmeste” dyrebutikk. Oftest en butikk som har varer som vektlegger lav pris fremfor dine behov for høy kvalitet. Hundeløkka AS er stolt Norsk importør av Pura Naturals Pet. Pura Naturals Pet er dedikerte til å levere kvalitetsprodukter av høyeste kvalitet ved å bruke de beste ingrediensene kloden vår har å tilby, noe som gir den tryggeste behandlingen for ditt kjæledyr.

Deres oppdrag er enkelt: det er et ønske om å hjelpe kjæledyr til å leve lengre og sunnere liv. Deres dedikasjon til kvalitet i både ingredienser og produksjonsprosess gir oss muligheten til å forsikre oss om at du bruker et produkt uten kjemikalier eller noe som irriterer huden, og at du får et produkt som naturen selv har designet for å være effektivt og trygt.

Hundeløkka AS distribuerer Pura Natural Pets både til butikker og til privatpersoner gjennom vår nettbutikk.

Ha en hyggelig handel her hos oss! VOFF VOFF