Bak Hundeløkka står Miriam Sandvik. Drømmen om å leve av dyr har alltid vært der og våren 2019 fikk jeg muligheten til å ta over Hundeløkka!

Jeg er oppvokst på gård med hest, hund og katt litt utenfor Kongsvinger. Der vi har drevet rideskole og oppdrett av Amerikansk Quarter hest. Jeg har ridd aktivt hele livet og i 2011 ble jeg valgt ut til å være på det norske landslaget i western riding. Har deltatt på flere store mesterskap med flere pallplasseringer. Interessen for hest har avtatt, men interessen for hund har vokst mer og mer etter hvert som jeg ble eldre.

Jeg bor nå på ett småbruk i Eidskog Kommune, her har jeg sauer, gjeterhunder og Chihuahuaer. Jeg trener aktivt gjeting med mine border collies, og har planer om å stille ut mine Chihuahuaer.

Utenom dette så er jeg utdannet Helsesekretær, har jobbet i hjemmesykepleien i 2 år og i barnehage i ett halvt år.

Mitt mål med Hundeløkka er å kunne gi alle hunder i barnehagen en best mulig hverdag med kos, turer, lek og hvile. I butikken vil det være varer og produkter som er sunne, naturlige og av topp kvalitet til din hund!

Hundeløkka er en hundebarnehage og butikk!

Vi holder til i hundevennlige, godt vedlikeholdte og sjarmerende lokaler et pinnekast unna Sofienbergparken. Lokalene er tilpasset hundenes behov og tillater både lek og hvile, sosialisering og kos. Vi som jobber ved hundeløkka hundebarnehage har en lidenskap for hunder, og et felles verdigrunnlag: Den enkelte hund, med sin unike og herlige personlighet, skal ha det så godt som mulig hos oss, og eieren skal kjenne seg trygg på at de ansatte elsker å jobbe med hundene.

Vi forstår hvor travel hverdagen kan være for hundeeiere! Men hunden din må ikke nødvendigvis tilbringe hele dagen hjemme alene, mens den kjeder seg og venter på at du skal komme hjem fra jobb.

Voffor må jeg være alene hjemme?

En hundebarnehage dekker hundens behov for sosialisering, mosjon, oppmerksomhet og kos. Enten hunden din elsker å gå lange turer, leke, utforske, snuse, eller bare slappe av, sørger hundebarnehagens ansatte for at nettopp din hunds behov blir prioritert. Vårt fokus er at hvert enkelt hos oss er sett og godt ivaretatt, derfor har vi mindre hundegrupper med faste hunder daglig. Når du leverer hunden hos oss på Hundeløkka hundebarnehage, garanterer vi at hunden blir tatt godt vare på, at den blir viet personlig oppmerksomhet etter hundens behov, alder og temperament.

Trygghet

Du kan slappe av i visshet om at hunden din er trygg og fornøyd sammen med en gruppe lekekamerater, alltid under tett oppfølging av de ansatte. Og ved arbeidsdagens slutt kan du hente en passe sliten, riktig stimulert og glad hund, og dere kan med god samvittighet nyte rolige kvelder sammen.

Fordi vi fortjener det!

Siden jeg selv har stor interesse av å finne varer som er laget av bærekraftige miljøvennlige materialer, og som også passer inn i hjemmene våre. Klær som ser flotte og praktiske ut på kjæledyrene våre. Fôr og godbiter som er naturlig, sunt og godt for dyrene. Leker som er laget av naturlige materialer. I butikken vår finner du utstyr til hunder i alle størrelser og litt for katt også. Praktisk, funksjonelt og spennende!

Kunder i dag er langt mer bevisste på å velge ting til kjæledyrene sine som er av god kvalitet og som også er laget på en ansvarsfull måte, ting som er laget med bærekraftige materialer, og dyrepleie laget med økologiske ingredienser.

Hvis det er noe du savner i vår butikk er det bare å ta kontakt, vi kan skaffe det meste!

Vi finner små produsenter som deler felles visjon med fokus på miljø og etisk produksjon med gjennomtenkt og funksjonell design.

Velkommen innom på hverdager mellom kl 07.00 og 17.30.
Lørdag har vi åpent mellom kl 11.00 og 16.00

SNART ÅPNER VI NETTBUTIKK!

Hundeløkka netthandel.
Selv langt utenfor vår naturlige kundekrets er det kunder som etterspør varer vi selger. Både pga. kvalitet på varer og eksklusivitet på en del produktmerker. Men også rent praktisk. Det trenger verken være særlig dyrt eller upraktisk å få tilsendt varer fra oss fremfor å måtte kjøre lange avstander til “nærmeste” dyrebutikk. Oftest en butikk som har varer som vektlegger lav pris fremfor dine behov for høy kvalitet.

I nettbutikken vil vi også ha muligheter for å bestille varer som ikke er inne i butikken. Dette for å kunne gi deg som kunde flere muligheter. Det er mulig å få varene tilsendt eller å hente i butikken!

Ha en hyggelig handel her hos oss! VOFF VOFF